Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Zdalna szkoła

Kulinarny Misz-Masz - pomidorki

W poniedziałek, 21 września, uczniowie klasy 3a pogłębiali swoją wiedzę na temat kiszonek i samodzielnie zaprawiali pomidorki koktajlowe. Oprócz tradycyjnej zalewy, do słoika trafiły też ziarenka pieprzu, kilka ząbków czosnku, liście laurowe oraz koper. Teraz tylko trzeba odczekać dwa tygodnie i można rozpocząć degustację.

Autor: Joanna Bartosz

Galeria

Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie